Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει την αυτοκριτική της

Από την Ευγενία Μανωλίδου ξεκίνησε η κουβέντα στον Καφέ με την Ελένη, στην μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη κατέληξε.  
Την αφορμή η Ελένη την πήρε από το πάνελ της, που ανέφερε ότι η σύζυγος του Αδωνι έχει «καεί» τηλεοπτικά εξαιτίας των επιλογών της. «Κάηκε η Μανωλίδου επειδή δεν πήγε καλά η εκπομπή της ή εξαιτίας της προσωπικής εικόνας που λανσάρει;», ρώτησε αρχικά η Ελένη και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου που ήταν καλεσμένη άρχισε να λέει την άποψή της για την «ατσαλάκωτη» όπως την χαρακτήρισε παρουσιάστρια. Όμως η Ελένη την διέκοψε, ούτως ώστε και την γνώμη της για την Ευγενία να πει και το σχόλιο για τον εαυτό της να κάνει.
 
«Συνέβη τέτοιο πράγμα με την Ευγενία; Να το συζητήσουμε. Γιατί να σας θυμίσω ότι όλα τα πρόσωπα, όλοι μας, όταν παίζουμε στην τηλεόραση, εγκαυματάκια περνάμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να πεις έτσι εύκολα για έναν άνθρωπο ότι κάηκε. Νομίζω ότι με μια αλλαγή σε ιδέα σε concept ακόμη και στον τρόπο ζωή σου, όταν ξαναμπείς στην τηλεόραση μετά από λίγο καιρό», είπε αρχικά και μετά ήλθε και η ώρα της… αυτοκριτικής.
 
«Όλοι όταν κάνουμε μια μετακίνηση, την κάνουμε αναγκαστικά γιατί κάτι δεν πήγε καλά στην τελευταία δουλειά δηλαδή εάν γυρίσεις και δεις όλους όσους μετακινήθηκαν, γιατί μετακινήθηκαν; Θα μένανε εκεί που ήταν. Και βάζω και εμάς μέσα. Ετσι γίνονται αυτά. Αλλιώς θα μας άφηναν εκεί 40 χρόνια», κατέληξε η Ελένη και άφησε το πάνελ να μιλήσει για την Ευγενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου